Copilul de azi, creatorul de mâine

Despre noi

Construim lumea împreună, zi de zi

Quartz Matrix este o companie de inginerie de nivel național care urmărește permanent ca performanțele sale să se reflecte în succesul clienților și partenerilor săi.

Prezentă de 25 de ani în piața de business-to-business, Quartz Matrix răspunde la provocări cu inovație, la cerințe cu performanță, la exigențe cu soluții eficiente în domeniile IT, electric și electronic. De aceea, parteneriatele încheiate de Quartz Matrix sunt mereu de lungă durată și se bazează pe încredere mutuală și respectarea minuțioasă a contractelor încheiate.

Quartz Matrix investește permanent în cercetare-dezvoltare, urmărind ca soluțiile oferite să fie mereu personalizate pe specificul fiecărui client în parte, astfel încât acestea să se reflecte direct în creșterea productivității.

Quartz Matrix susține instruirea permanentă a fiecărui angajat și se implică în procesul de învățare continuă prin alocarea de resurse considerabile pentru certificarea experților săi în toate domeniile în care activează.

Suntem pionieri în IoT și Industry 4.0, în România, implementând încă de acum 8 ani proiecte și soluții inovative în domenii de tehnologie avansată.

Astfel, o echipă competentă și entuziastă este gata să găsească, alături de dumneavoastră, soluțiile cele mai bune în folosul fiecăruia și în beneficiul tuturor.

Direcții de business

Divizia Norsit reprezintă nucleul soluțiilor tehnologice IT&C prin care oferim clienților un întreg spectru de servicii informatice, de la consultanță în proiectarea soluției IT&C şi securitate cibernetică până la implementarea, administrarea și mentenanța acestora. Instalăm și integrăm platforme hardware și software, furnizăm servicii de securitate cibernetică și servicii cloud din Data Center-ul propriu.

Prin divizia NetDeTek asigurăm clienților sisteme de securitate și siguranță, instalații speciale de detecție a începutului de incendiu, de stingere automată și desfumare pentru protecția bunurilor, proprietăților și persoanelor. Realizăm lucrări complexe de comunicații date-voce, sisteme audio și de prezentare video. Furnizăm servicii de service și mentenanță pentru toate soluțiile implementate. Proiectele Quartz Matrix integrează tehnologii avansate hardware și software și sunt autorizate de către instituțiile de profil.

Divizia Senys este lider național în sfera eficienței energetice și a automatizărilor dedicate industriei. Suntem autorizați pentru activități de bilanț, audit și management energetic. Implementăm soluții de reducere a costurilor asociate energiei și de îmbunătățire a performanțelor ene

Educație digitală și învățământ interactiv

Ne implicăm activ în progresul mediului educațional românesc și facilităm accesul profesorilor și elevilor la tehnologie modernă pentru predare – învățare – evaluare. Specialiștii Quartz Matrix în produse educaționale oferă consultanța și suportul necesare în dezvoltarea și implementarea proiectelor de dotare a unităților școlare cu tehnologie modernă pentru un învățământ interactiv: laboratoare digitale pentru învățarea limbilor străine, table interactive, platforme cu lecții interactive, softuri educaționale, sisteme de evaluare simultană, videoproiectoare etc. 

Investim în dezvoltarea de echipamente și soluții moderne care să crească atractivitatea și interactivitatea în crearea de conținut digital și în desfășurarea lecțiilor. Prin departamentul propriu de cercetare-dezvoltare am realizat primul laborator fonetic digital fabricat în România pentru învățarea limbilor străine – ProLang, pentru care am primit la momentul respectiv distincția „Marca de aur” la evenimentul Fabricat în România 2002. Laboratorul digital pentru limbi străine ProLang a evoluat către o nouă versiune care a obținut Premiul de excelență CNIV 2017 pentru implementarea și promovarea tehnologiilor moderne în educație și cercetare.