Proiectat pentru educație

Epson

Soluții Epson pentru educație

Videoproiectoare, multifuncționale, imprimante

Epson a creat tehnologie care transformă studiul într-o activitate continuă și eficientă. Soluțiile Espon contribuie la transferul informațiilor. Acestea conectează grupuri care lucrează împreună, captează atenția și mobilizează profesorii și studenții.

 

Tehnologie care dă viață experienței de studiu

VIDEOPROIECTOARE

IMPRIMANTE ȘI MULTIFUNCȚIONALE

Tehnologia Epson 3LCD produce imagini de trei ori mai luminoase decât alte videoproiectoare, iar fiecare videoproiector echipat complet asigură o soluție desăvârșită pentru necesitățile educaționale individuale.

De la săli de clasă interactive mici la amfiteatre mari, videoproiectoarele Epson oferă soluția perfectă, indiferent de spațiul de predare. Indiferent de dimensiunea publicului, vă puteți baza pe imagini uimitoare, caracteristici flexibile și operare ușoară. Și, spre deosebire de ecranele plate, toate videoproiectoarele Epson oferă o dimensiune scalabilă a imaginii, pentru a asigura tuturor o vizibilitate perfectă.

Epson are o gamă completă de echipamente de printing (imprimante, multifuncționale) monocrom şi color, concepute pentru toate utilizările. Oferind atât tehnologii cu jet de cerneală, cât şi tehnologii laser, Epson oferă echipamentul perfect pentru fiecare utilizator final.

 

Descarcați broșura Epson