Platformă e-Learning

LearningON

Platformă online pentru instruire și formare prin training-uri (e-Training) sau învățământ la distanță (e-Learning), accesibilă de pe orice dispozitiv mobil fără o instalare prealabilă și ușor de utilizat datorită interfeței prietenoase.

Platforma educațională LearningON permite predarea, învățarea, evaluarea și managementul conținutului, precum și accesarea asincronă a prezentărilor și cursurilor, susținerea de teste online sau urmărirea parcurgerii unei curricule de învățare de către fiecare cursant sau elev.

Echipa Quartz Matrix a dezvoltat platforme de e-Learning pentru clienți precum:

Logo-Auto-Total-400-1-300x233

Pentru profesori / traineri

TIMP

Scade atât perioada de timp destinată căutarii informațiilor necesare prezentărilor și cursurilor, cât și cea pentru evaluarea și notarea participanților.

ORGANIZARE

Informațiile sunt centralizate într-un singur loc și pot fi organizate în categorii. Totodată, sunt generate rapoarte simple de urmărit cu istoricul navigării și al activității din cadrul platformei educaționale, pe baza cărora pot fi analizate performanțele participanților.

PERFORMANȚĂ

Platforma de E-learning și/sau E-training va arăta așa cum vreți! Puteți utiliza diverse teme și elemente grafice personalizate, făcând platforma educațională să arate fie într-un mod clasic, conservator, fie să aibă un aspect modern, cu multe culori, în ton cu prezentarea făcută. Există și suport Multi-Language, în cazul în care cursurile vor fi predate în altă limbă.

UȘOR DE ACCESAT, UTILIZAT ȘI ADMINISTRAT

În funcție de modul de utilizare al materialelor de pe platforma educațională LearningON, puteți seta dacă accesul se va face cu plată, prin folosirea unei parole de acces sau va fi liber, permițând accesul oricui. Setarea rolurilor de administrare și a drepturilor de acces se realizează foarte simplu.

FLEXIBILITATE

Numărul de utilizatori poate fi variabil. Se pot elimina sau adăuga utilizatori într-un timp foarte scurt fără ca acest lucru să afecteze activitatea de pe platformă și fără investiții suplimentare.

EFICIENT

Nu mai este nevoie să te deplasezi pentru a susține training-ul sau cursul într-un alt oraș, nu mai trebuie să te cazezi la un hotel dacă perioada este de câteva zile sau săptămâni, nu este necesară închirierea unui spațiu sau apelarea la o firmă de catering pentru a oferi mâncare și băuturi participanților.

Pentru elevi / cursanți

INTERFAȚĂ PRIETENOASĂ

Platforma educațională pentru E-learning și/sau E-training LearningON beneficiază de o interfață ușor de utilizat, cu funcții accesibile chiar și pentru persoanele cu nivel basic de operare PC și cu un design plăcut.

INTERACTIVITATE

Metoda de învățare încurajează interactivitatea prin stimularea curiozității, lucrului individual și, acolo unde este cazul, lucrul în echipă, colaborarea și competitivitatea. Pot fi susținute teste, se poate răspunde la chestionare, se pot rezolva teme, aceste activități având o gamă largă de resurse multimedia interactive la dispoziție – clipuri video, imagini, scheme, texte etc.

ÎNVĂȚARE ASINCRONĂ

Fiecare participant la training sau curs poate învăța individual, în ritmul său propriu. Este o metodă potrivită pentru învățarea la distanță, prin intermediul internetului.

ACCESIBILĂ DE ORIUNDE

Platforma educațională LearningON poate fi accesată de pe orice browser web și de pe orice dispozitiv desktop sau mobil, fără a fi nevoie de o instalare prealabilă, de oriunde și în orice moment dorește utilizatorul.

STRUCTURĂ CLARĂ

Cursurile pot fi structurate pe categorii, departamente sau competențe, conținutul disponibil fiind ușor de înțeles și simplu de accesat.

EFICIENT

Rezultatele examinărilor și evaluărilor vor fi afișate în timp real fiecărui utilizator, comunicarea dintre trainer sau profesor și utilizatorii care participă la training sau curs făcându-se mult mai eficient.

 

informații comerciale cu potențial interes pentru mine, despre produsele, soluțiile și serviciile din portofoliul SC QUARTZ MATRIX SRL, conform Declarației privind confidențialitatea datelor . În baza acestui acord voi primi informări și materiale promoționale, până la solicitarea mea de dezabonare.