Lecții interactive

mozaBook – soft educațional

Partener autorizat Mozaik Education în România

Instrument pentru crearea lecțiilor interactive

Peste 1200 de animații 3D disponibile

Peste 100 de aplicații tematice

Manuale digitale proprii

Editor de teste

Modelele pot fi rotite în mod liber și majoritatea conțin narațiuni, animații incorporate și teste.  Prin mozaBook aveți acces la biblioteca media care conţine peste 1200 de modele 3D interactive, sute de videouri educaţionale, un mare număr de fișiere audio și fișe de lucru care trezesc interesul elevilor.

Peste 100 de aplicaţii tematice pentru materiile școlare: matematică, limba română, biologie, geografie, istorie, educație muzicală, educație artistică, chimie, fizică. Aplicațiile sunt îmbogățite permanent cu funcții noi, numărul instrumentelor și jocurilor fiind în continuă creștere. Aplicațiile create pentru învățământul primar vizează dezvoltarea aptitudinilor de bază ale elevilor, în timp ce cele destinate învățământului gimnazial și liceal reprezintă instrumente unice de ilustrare și de experimentare, în unele cazuri putând înlocui integral cabinetele de materiale didactice.

În cazul în care cadrul didactic are la dispoziţie versiunea electronică a manualului în format PDF, o poate deschide în mozaBook. Cadrele didactice pot crea secţiuni de pagină personalizate pe care să le prezinte în clasă. Programul este capabil să analizeze textul publicaţiei și să recomande conţinut interactiv legat de subiectul tratat. Cadrele didactice pot reda, accepta sau șterge aceste recomandări, dar pot căuta conţinut
(modele 3D, videouri educaţionale, materiale audio, imagini) și în biblioteca media integrată în programul mozaBook, pe internet sau pe propriul PC.

Puteţi crea fișe de lucru impresionante ușor și rapid, utilizând gama largă de teste predefinite (cu una sau mai multe variante de răspuns, asociere, cuvinte încrucișate, identificarea greșelilor, hărţi mute, completarea de tabele, mulţimi etc.). Puteţi crea teste personalizate utilizând imagini, videouri sau materiale audio. De asemenea, puteţi importa automat teste predefinite din modelele 3D și instrumentele mozaBook pe care le puteţi modifica sau utiliza imediat.

Instrument pentru crearea lecțiilor interactive

mozaBook CLASSROOM

mozaBook PERSONAL

mozaBook STUDENT

mozaWeb

Ideal pentru profesori, utilizare în clasă

Preț: de la 930 lei (fără TVA)

Util pentru elevi, oferă acces la conținut interactiv

Preț: de la 460 lei (fără TVA)

Ideal pentru elevi, pachet pentru laboratoare

Preț: de la 1410 lei (fără TVA)

Ideal pentru accesul elevilor din clasă sau de acasă

Preț: de la 1128 lei (fără TVA)

Descarcați broșura mozaBook
Descarcați manualul de utilizare mozaBook