Copilul de azi, creatorul de mâine

Parteneri

Partenerii Quartz Matrix în acest proiect sunt companii care au înțeles că, înainte de toate, avem cu toții o datorie morală pentru
 susținerea performanței în învățământul românesc.  

promethean-logo

Display-urile interactive cu touch Promethean ActivPanel  sunt recunoscute și premiate la nivel mondial pentru fiabilitate și acuratețea pe care o oferă în utilizare. Promethean este lider mondial mondial în display-uri interactive pentru educație prezent în peste 80 de țări, în România Quartz Matrix fiind unicul partener.

cisco partner-logo

Cisco este liderul mondial în tehnologie care face ca Internetul să funcționeze din 1984. Oamenii, soluțiile și partenerii noștri ajută la conectarea sigură și la identificarea oportunităților viitoare astăzi.
În viziunea noastră, educația este un catalizator global. Cisco contribuie activ la formarea specialiștilor în IT&C, prin programul Networking Academy, care a fost lansat in România acum 20 de ani si care a pregatit peste 100,000 de studenti. Pe lângă aceasta însă, soluțiile de securitate, de colaborare si wireless dezvoltate de Cisco sunt utilizate pentru facilitarea și dezvoltarea sistemelor de învățământ din întreaga lume.

microsoft

„Empowering the students of today to create the tomorrow”

Sub acest slogan, Microsoft oferă mediului educațional soluții accesibile care sprijină profesorii să dezvolte creativitatea în fiecare elev, să promoveze lucrul în echipă, să ofere o experiență simplă și sigură. Orice instituție educațională preuniversitară din România este eligibilă să achiziționeze Microsoft 365 – o soluție completă pentru educație la prețuri academice ce include Windows 10, Office 365, EMS E3 și Minecraft Education Edition.

Aceste produse sunt disponibile exclusiv prin parteneri certificați Microsoft, iar Quartz Matrix are acest statut.

Layer 3

Dell EMC a oferit infrastructura IT&C necesară educației pentru peste 400.000 de săli de clasă și peste 14.000 de colegii și universități la nivel mondial. În calitatea noastră de parteneri Gold Dell EMC suntem pregătiți să oferim mediului educațional cele mai performante echipamente IT&C care să asigure infrastructura necesară educației digitale.

CERT_partner_sq_01

Software educațional pentru table interactive – conținut digital pentru ore

Gama de software educațional Mozaik education pune la dispoziția profesorilor peste 1000 de resurse digitale (modele 3D, videouri educaționale, materiale audio, imagini) necesare predării și învățării interactive.

 

epson_logo

Brandul Epson oferă o gamă largă de echipamente dedicate educaţiei, de la imprimante cu jet de cerneală pentru volume de printare mici, medii sau mari, imprimante foto, la videoproiectoare 3LCD cu lămpi sau surse de lumină laser, scanere, multiplicatoare de CD/ DVD-uri sau camere de documente.  

turningtech_logo
Bitdefender-PAN-Badges-Gold-CC