Parteneriate

Copilul de azi, creatorul de mâine

Parteneri

Partenerii Quartz Matrix în acest proiect sunt companii care au înțeles că, înainte de toate, avem cu toții o datorie morală pentru
 susținerea performanței în învățământul românesc.  

cisco-select-partner

Cisco este liderul mondial în tehnologie care face ca Internetul să funcționeze din 1984. Oamenii, soluțiile și partenerii noștri ajută la conectarea sigură și la identificarea oportunităților viitoare astăzi.
În viziunea noastră, educația este un catalizator global. Cisco contribuie activ la formarea specialiștilor în IT&C, prin programul Networking Academy, care a fost lansat in România acum 20 de ani si care a pregatit peste 100,000 de studenti. Pe lângă aceasta însă, soluțiile de securitate, de colaborare si wireless dezvoltate de Cisco sunt utilizate pentru facilitarea și dezvoltarea sistemelor de învățământ din întreaga lume.

logo prestigio
epson_logo

Brandul Epson oferă o gamă largă de echipamente dedicate educaţiei, de la imprimante cu jet de cerneală pentru volume de printare mici, medii sau mari, imprimante foto, la videoproiectoare 3LCD cu lămpi sau surse de lumină laser, scanere, multiplicatoare de CD/ DVD-uri sau camere de documente.  

turningtech_logo
Canon_logo
microsoft
Layer 3
CERT_partner_sq_01
Bitdefender-PAN-Badges-Gold-CC