Avem experiența proiectelor educaționale complexe,
suntem partenerul de încredere a peste 1000 de instituții de învățământ din România.

Proiecte educaționale de succes

Proiect educațional Școala Gimnazială nr. 18 Sibiu

Realizarea a 26 de clase interactive

Școala Gimnazială nr. 18 din Sibiu a fost reabilitată din fonduri europene, beneficiind astfel de extindere, reabilitare, modernizare și dotare de ultimă generație. Echipa noastră a realizat proiectul de dotare a 26 săli de clasă, laboratoare şi sală profesorală cu table inteligente eInstruction DualBoard, videoproiectoare şi laptopuri pentru asigurarea calităţii actului educaţional la fiecare disciplină. De asemenea, laboratorul de informatică a fost modernizat cu echipamente de ultimă generație, iar laboratorul fonetic ProLang a cucerit profesorii de limbi străine prin performanță și calitate.

Proiect educațional Colegiul „Carol I” și Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel

Clase și laboratoare interactive 

Printr-un proiect de reabilitare susținut de Primăria din Câmpulung Muscel, cele două colegii de renume din Argeș au fost dotate cu câte 20 de table interactive eInstruction DualBoard pentru laboratoare, câte două laboratoare fonetice ProLang, laptopuri și software educațional, asigurând astfel crearea de laboratoare specializate pe materii. Intenția directorilor a fost aceea de a duce elevii către laborator.

Proiect educațional Școala Gimnazială Specială Pașcani

„Școala multimedia”

Școala Specială Pașcani, așa cum îi spune și numele, reprezinta a doua casă pentru copiii speciali care învață aici. Cadrele didactice oferă copiilor cât mai multe resurse pentru a-i ajuta să se dezvolte. Experiența le-a demonstrat că tehnologia modernă și stimulii senzoriali îi ajută pe elevi să reacționeze mai bine la ore, făcându-i mai atenți și mai receptivi. De aici și proiectul educațional pe care l-au demarat pentru transformarea școlii într-o școală multimedia. Până acum, Școala Gimnazială Specială Pașcani a colaborat cu echipa noastră pentru dotarea cu două table inteligente TouchBoard la care elevii au acces fără restricții, fiindu-le de ajutor chiar și în timpul pauzelor sau orelor de recreere.

Pentru a nu afecta activitatea clientului, toate operațiunile din acest proiect educațional au fost desfășurate în afara programului de lucru.

Proiect educațional Școala Gimnazială Bircii

Tehnologii moderne pentru viitorul elevilor

Școala Gimnazială Bircii, Scornicești din județul Olt este o școală cochetă, mică și proaspăt renovată. Cadrele didactice din școală au dorit ca, din premiul câștigat la un concurs dedicat școlilor, să ofere tuturor copiilor înscriși (de la grădiniță până la clasa a VIII-a), tehnologii moderne care să îi pregătească pentru atunci când vor ajunge la „liceele din oraș”. Echipa noastră a fost alături de proiectul cadrelor didactice și a pus în aplicare dorința acestora prin dotarea a 9 săli de clasă cu table interactive eInstruction DualBoard.

„Dotarea fiecărei săli de clasă cu table interactive asigură o experiență de învățare mult mai bună decât folosind doar metode clasice, ducând la creșteri semnificative ale concentrării, receptivității și implicării elevilor în timpul orelor.” – Sanda Veronica MAZILU, Director Școala Gimnazială Bircii

Proiect educațional Liceul Teoretic „Școala Mea” București

Realizarea a 25 de clase interactive

 „Școala Mea” București este una din cele mai apreciate și mai căutate instituții de învățământ privat din București. De la locație, imagine, personal, management, elevi, totul este la superlativ. Implicarea conducerii și a cadrelor didactice nu s-a oprit la activități, care sunt absolut fantastice pentru o instituție de învățământ din România. Au considerat că pot să ofere mai mult copiilor pe care îi primesc cu drag în fiecare an și au dotat toate cele 25 de săli de clasă cu table inteligente eInstruction TouchBoard și videoproiectoare short-throw. Echipa noastră le-a oferit întreaga disponibilitate în realizarea acestui proiect educațional, am instalat toate echipamentele și mult mai important, am realizat instruirea profesorilor astfel încât aceștia să utilizeze cu succes tablele interactive în desfășurarea orelor.

Ce zic profesorii de la Liceul Teoretic „Școala Mea” despre tablele oferite de echipa noastră:

„Elevii consideră lecția un joc și sunt foarte implicați. Lecțiile sunt interactive. Participă într-un procent ridicat și elevii. Sunt interesați de lecție prin jocurile posibile datorită tablei interactive. Acest format 3D le formează mult mai bine reprezentările.” – Ștefania OMRANI, Profesor geografie

„Elevilor le este ușor să urmărească activitățile lucrate. Este foarte utilă în momentul de practică ghidată, întrucat profesorul are multe instrumente cu care să își structureze ora. Se pliază foarte bine pe orice nivel – primar, gimnaziu sau liceu.” – Mădălina-Oana COSERAN, Profesor limba engleză